» ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
» ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ
» ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ
» ΓΚΕΛΟΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
» ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΓΚΕΛΟΣ
» ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΡΝΟΣ
» KITESURFING - GELOS HOUSE
» ΧΑΡΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
» ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
» ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ online
» ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
» ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Katerina Studios

Book online

Gelos House

Book online

ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ STUDIOS MYKONOS

Η Παραλία Πλατύς Γιαλός στην  Μύκονο είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός που διακρίνεται για τις τουριστικές υποδομές του. Βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού, σε απόσταση μόλις 4, χλμ. από τη Χώρα της Μυκόνου. Η παραλία του Πλατύ Γιαλού, με την απέραντη χρυσαφένια αμμουδιά και τις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της προσελκύει τους λάτρης των θαλάσσιων σπορ και της καλοπέρασης. Από εδώ μπορείτε να προσεγγίσετε είτε οδικώς είτε με τα εκδρομικά καΐκια τις διασημότερες παραλίες του νησιού, Paradise και Super Paradise και να ζήσετε στους ξέφρενους ρυθμούς ενός beach party. Επίσης, μπορείτε να δείτε στη θέση Λητώ τα ερείπια από τρεις πύργους της Ελληνιστικής εποχής. Στην περιοχή λειτουργούν πολλά ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών και συγκροτήματα ενοικιαζόμενων δωματίων .

Εδώ στην κάρδια της περιοχής του Πλατύ Γιαλού στεγάζεται και η οικογενειακή τουριστική επιχείρηση της Κατερίνας και του Νίκου Γκέλου στην οποία εκτός από τις σύγχρονες ανέσεις που πλέον όλοι αναζητούν στις διακοπές τους θα βρείτε και το αληθινό ζεστό χαμόγελο που θα σας κάνει να νοιώσετε αυτό που σπανίως εμφανίζεται πλέον στις μέρες μας σε τόσο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως η Μύκονος  ..την αγάπη για την φιλοξενία που κάνει τον πελάτη ....φίλο μας .

 

Katerinas studios
Platis Gialos, Mykonos
Cyclades , GREECE
Phone: +30 6944 503735
Gelos house
Ornos, Ornos Beach
Cyclades 84600, GREECE
Phone: +306944503735
Web
www.katerinastudios.com
www.gelos.gr
Katerina Studios - Katerinas studios 25Katerina Studios - Katerinas studios 24
© 2009-2019 All rights reserved
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ  ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ  ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ  ΓΚΕΛΟΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ  ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΓΚΕΛΟΣ  ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΡΝΟΣ  KITESURFING - GELOS HOUSE  ΧΑΡΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ online  ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  
Logo MykonosTour

Web Hosting Vistoweb